دهکده زرین تخم

تولید کننده گوشت و تخم بلدرچین و پودر جوانه گندم با بهترین کیفیت

دهکده زرین تخم

تولید کننده گوشت و تخم بلدرچین و پودر جوانه گندم با بهترین کیفیت

۳ مطلب در شهریور ۱۳۹۴ ثبت شده است

مواد لازم :

    1/2 فنجان سرکه سیب طبیعی
   
1/2 فنجان آب
    
1/2 فنجان آب چغندر پوست کنده و رنده شده ( 1/2 چغندر متوسط )
    
4 قاشق چای خوری شکر دانه ریز
    
2 قاشق چای خوری نمک
    
2 قاشق چای خوری ادویه ترشی ( سبزیهای معطر خشک شده )
    
24 تخم مرغ بلدرچین


طرز تهیه :

سرکه، آب، چغندر، شکر، نمک و ادویه ترشی را در یک ماهی تابه کوچک مخلوط و روی شعله گاز قرار داده و به آرامی آن را بهم زده تا به دمای جوش برسد . سپس ماهی تابه را از روی شعله گاز برداشته و حدود 30 دقیقه منتظر میمانیم تا خنک شود .


 
در همین حال، تخم بلدرچین ها را در یک ماهی تابه متوسط ​​قرار داده و به میزان 2/5 سانتیمتر آب سرد میریزیم و با حرارت بالا آب پز مینماییم.

 بلافاصله تخم بلدرچین های آب پز شده را در یک کاسه بزرگ آب و یخ بمدت 5 دقیقه قرار میدهیم تا پوستش راحت تر جدا شود و درنهایت آب میکشیم تا پوسته های ریز هم باقی نماند.


 

تخم بلدرچین های آماده شده و با مواد ترشی از قبل آماده شده را داخل یه ظرف درب بسته ریخته و داخل یخچال قرار میدهیم . بعد از 1 روز و تا 6 ماه قابل مصرف میباشد.

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۵ شهریور ۹۴ ، ۱۰:۰۹
محمدرضا امیریان

خوراک بلدرپین در فر

مواد لازم برای 2 تا 3 نفر

بلدرچین                                                                                          5 الی 6 عدد

لیمو ترش                                                                                          1 عدد

فلفل دلمه                                                                                         1 عدد

سیر                                                                                               2 حبه

پیاز                                                                                               1 عدد

روغن زیتون                                                                                    3 الی 4 قاشق

نمک ، زردچوبه ، فلفل سیاه و قرمز ، زعفران                                           بمیزان لازم

سیب زمینی سرخ شده ، پیاز سرخ شده ، جعفری و گوجه فرنگی                 جهت تزیین


طرز تهیه :

داخل شکم بلدرچین ها را قبل از شستن خوب تمیز کنید . بعد از اینکه بلدرچین شسته و آبش گرفته شد در ظرفی گذاشته و پیاز را خیلی ریز رنده کنید .سیر را بکوبید و پوست لیمو ترش را رنده کنید و لیمو را نصف کرده آب آنرا به همراه مخلوطی از روغن زیتون و ادویه ونمک و زعفران به سطح بلدرچین بمالید و در ظرف را ببندید و بعد از یک ساعت که مزه دار شد فر را روشن کنید و روی  ۳۶۰ درجه فارنهایت بگذارید کف ظرف پیرکس یا سرامیکی ویا … چرب کنید و بلدرچین را در آن بچینید و سه الی چهار قاشق آب درون ظزف بریزید


بلدرچین قبل از پحت



با فویل روی ظرف را بپوشانید و روی پنجره وسط فر قرار دهید .

بعد از یک ساعت و نیم بلدرچین را از فر خارج کنید . اگر روی بلدرچین طلایی نشده بود شعله گریل را روشن کنید و چند دقیقه صبر کنید تا طلایی شود .

بلدرچین را در دیس بکشید و مقدار سس خوشمزه ای که درظرف بعد از پختن بلدرچین باقی مانده روی گوشت بدهید تا مزه دار شود و با استفاده از سبزیجات مختلف این غذا را تزیین کنید .


۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۴ شهریور ۹۴ ، ۱۲:۵۹
محمدرضا امیریان

خواص شگفت انگیز جوانه گندم


جوانه گندم جزء آن دسته از مواد غذایی است که متاسفانه خانواده‌ها به میزان کافی از آن استفاده نمی‌کنند. این درحالی است که جوانه گندم سرشار از ویتامین‌ها و املاح معدنی ضروری برای بدن مانند ویتامینA است.


ویتامین A موجود در جوانه گندم باعث افزایش قوه بینایی، سرعت رشد کودکان، شادابی پوست و سلامت ریه و گلو می شود.


از سوی دیگر مصرف جوانه گندم خستگی مفرط، ضعف و بی حالی را کاهش می‌دهد. ویتامین B1 موجود در جوانه گندم نیز، برای تعادل سیستم عصبی ضروری است.


همچنین جوانه گندم در رفع بی‌خوابی، بروز یائسگی زودرس، اختلالات قلبی و دیابت هم می‌تواند مفید و مؤثر باشد.


بنا بر توصیه متخصصان، کسانی که از سوء تغذیه رنج می‌برند  یا منع استفاده از سبزی‌ها را دارند، می‌توانند با تهیه جوانه گندم و مصرف مداوم آن، از کمبود  ویتامین‌ها و املاح معدنی طبیعی بدن جلوگیری کنند.


نحوه استفاده: 

هم مصرف خوراکی دارد و هم از ماسک آن استفاده می گردد.


خواص:


پودر جوانه گندم یک مکمل غذایی پر ارزش و سرشار از ویتامین E و ویتامین های گروه B است.


ویتامین E امروزه به عنوان معجزه گر و اکسیر جوانی معرفی می شود . سلنیوم و منیزیوم موجود در جوانه گندم، در پیشگیری از ابتلا به انواع سرطان موثر شناخته شده است.


به اعتقاد برخی از متخصصان پوست و مو ، جوانه گندم در درمان ریزش مو ، رفع شوره سر و انواع جوش صورت و ناراحتی های پوستی موثر است .


به اعتقاد برخی از متخصصان پوست ، مو و زیبایی، جوانه گندم در درمان ریزش مو، رفع شوره سر و رفع انواع جوش صورت و ناراحتی پوستی موثر است و بدین منظور می توانید از ماسک جوانه گندم استفاده نمائید که موجب شادی و طراوت و روشنی پوست می شود. به این صورت که پودر جوانه گندم را با ماست تازه خمیر کرده و به مدت ۱۵_۲۰ دقیقه روی پوست صورت بگذارید.


همچنین کسانی که از یبوست، خستگی و بی حالی، کلسترول بالا و دردهای عضلانی رنج می برند، باید از این ماده غذایی کمک بگیرند.


در واقع جوانه ها مواد غذایی هستند که با روند طبیعی رشد و تولیدشان، در گروه سبزی ها، آن هم با ارزش غذایی بالا از نظر ویتامین ها و املاح محسوب می شوند.


در سنین مختلف، مردان بین ۱۰ تا ۳۰ درصد بیشتر از زنان به پروتئین و ویتامین های ب۶ ، ب۱۲ ، آ و اسید فولیک و املاح کلسیم، فسفر، روی و ید نیاز دارند. اما در خصوص زنان باردار و خانم های شیرده، بالاترین نیازهای غذایی، در نظر گرفته شده و حتی در مواردی از مقدار مصرف مردان نیز به مراتب بیشتر است.


در سنین بالا به علت تحرک کمتر، نیاز بدن به انرژی کاسته شده، ولی در مقابل نیاز به ویتامین ها، املاح و پروتئین افزایش می یابد. با مصرف جوانه های مختلف می توانید مقدار قابل توجهی از ویتامین های ب را به بدن برسانید. توجه به این موضوع که تامین ویتامین های ث و ای، بتاکاروتن و سلنیوم می تواند از اکسیداسیون چربی ها در بدن جلوگیری کند و نیز تأمین منیزیم می تواند فشار خون را کنترل نماید، به نقش مهم جوانه ها و گنجاندن آنها در برنامه غذایی روزانه بیشتر پی می بریم.


اگر می خواهید لاغر شوید، پودر جوانه گندم را همراه با ماست یا سالاد کاهو ۱۰ دقیقه قبل از صرف غذا میل کنید و اگر می خواهید چاق شوید آن را ۱۰ دقیقه بعد از صرف غذا بخورید.پودر جوانه گندم یک ضد‌لک قوی به شمار می‌رود و مصرف آن به صورت خوراکی یا ماسک، از ایجاد لکه‌های ناشی از آفتاب جلوگیری می‌کند.

 همچنین پودر جوانه گندم، خاصیت نرم و مرطوب کنندگی دارد و برای پوست های خشک مفید است. از بروز چین و چروک های ریز ناشی از خشکی پوست ممانعت می کند و در واقع یک ضدچروک قوی نیز به حساب می آید.

به همین دلیل امروزه از جوانه گندم و عصاره آن در تهیه انواع کرم ها و لوسیون های بهداشتی استفاده می شود.برای لطافت پوست، یک قاشق غذاخوری جوانه آسیاب شده گندم را با یک عدد زرده تخم مرغ بخوبی مخلوط کنید تا حالتی خمیرشکل به دست آید. این ماسک را نیم ساعت روی پوست قرار دهید.

در این مدت باید به هیچ عنوان عضلات صورت را تکان ندهید. سپس صورت را پاک کرده و با آب ولرم بشویید.ماسک جوانه گندم علاوه بر لایه برداری پوست و پیلینگ، ماسک شاداب کننده پوست است. جوانه گندم را در ظرفی ریخته، آن را آسیاب و کاملا خرد کنید.

مقداری شیر را به آرامی اضافه کنید تا قوام خمیری شکلی پیدا کند. پوست را بشویید و پس از بخور دادن پوست، ماسک آماده شده را با حرکات دورانی و از پایین به بالا روی پوست بمالید و با حرکات چرخشی و دورانی ماساژ دهید و پس از ۱۰ دقیقه صورت را با آب بشویید.

برای سفت کردن پوست و رفع چروک آن، از جوانه گندم همراه گل همیشه بهار و آووکادو استفاده کنید. یک قاشق پودر جوانه گندم را با مقداری عرق گل همیشه بهار مخلوط کنید تا خمیری یکدست به دست آید سپس عسل را به آن اضافه کنید و به مدت نیم ساعت روی پوست تمیز قرار دهید و سپس با آب ملایم بشویید.

ابتدا چهار قاشق غذاخوری جوانه گندم تازه را کاملا له کنید، نصف میوه آووکادو را نیز رنده کرده و با جوانه گندم مخلوط و سپس سه قاشق غذاخوری آرد و یک عدد سفیده تخم مرغ را نیز اضافه کرده و با شیر مخلوط کنید. مایع به دست آمده را روی پوست کاملا تمیز قرار دهید و بعد از ۲۰ دقیقه آن را با آب ولرم بشویید.

برای شفافیت و طراوت پوست، ماسک جوانه گندم و ماست نیز موثر است. یک قاشق پودر جوانه گندم را با مقداری ماست تازه ( اگر پوست چرب دارید، از ماست کم چرب استفاده کنید ) مخلوط کرده و روی صورت بمالید. بعد از ۲۰ دقیقه پوست را با آب ولرم پاک کنید.

با ماسک جوانه گندم لک های روشن صورت را نیز می توان درمان کرد. برای تهیه این ماسک کافی است دو قاشق جوانه گندم را با مخلوط کن آسیاب کنید و سپس آن را با دو قاشق غذاخوری عسل ترکیب کرده و خمیری تهیه کنید.

این خمیر را روی صورت بکشید و اجازه دهید به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه روی پوست بماند سپس این ماسک را از صورت خود برداشته و آن را بشویید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۴ شهریور ۹۴ ، ۰۹:۱۹
محمدرضا امیریان