دهکده زرین تخم

تولید کننده گوشت و تخم بلدرچین و پودر جوانه گندم با بهترین کیفیت

دهکده زرین تخم

تولید کننده گوشت و تخم بلدرچین و پودر جوانه گندم با بهترین کیفیت

روش طبخ بلدرچین

شنبه, ۲۷ تیر ۱۳۹۴، ۰۹:۲۰ ق.ظ
روش طبخ بلدرچین



مواد لازم

بلدرچین 1200 گرم

آب لیمو ترش 5/2 فنجان

پیاز خام خلال شده 3عدد

زغفران مقداری

روغن زیتون نصف فنجان

کرفس خورد شده مقداری

فلفل نمک مقداری

طرزتهیه

بلدرچین را بعد از تمیز کردن با 2 تا 3 لیوان آب ، یکی دو عدد پیاز خرد کرده و یکی دو برگ ساق کرفس و چند ساق جعفری میگذاریم نیم پذ شود و آب آن به خودش برود و سسی از روغن زیتون با کره آب کرده و آب لیمو نمک فلفل را آماده میکنیم و بلدرچین را در سس میخوابانیم و بعد مثل کباب جوجه به سیخ میکشیم و روی حرارت ملایم کباب میکنیم.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۴/۲۷
محمدرضا امیریان

نظرات  (۳)

مرسی مفید بود
من خوردم خیلی خوشمزه بود
با کره محلی خیلی خوشمزه تره توصیه میکنم حتما امتحان کنید.

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی