ترشی تخم بلدرچین
چهارشنبه, ۲۵ شهریور ۱۳۹۴، ۱۰:۰۹ ق.ظ
مواد لازم :
1/2 فنجان سرکه سیب طبیعی
1/2 فنجان آب
1/2 فنجان آب چغندر پوست کنده و رنده شده ( 1/2 چغندر متوسط )
4 قاشق چای خوری شکر دانه ریز
2 قاشق چای خوری نمک
2 قاشق چای خوری ادویه ترشی ( سبزیهای معطر خشک شده )
24 تخم مرغ بلدرچین
طرز تهیه :
سرکه، آب، چغندر، شکر، نمک و ادویه ترشی را در یک ماهی تابه کوچک مخلوط و روی شعله گاز قرار داده و به آرامی آن را بهم زده تا به دمای جوش برسد . سپس ماهی تابه را از روی شعله گاز برداشته و حدود 30 دقیقه منتظر میمانیم تا خنک شود .
در همین حال، تخم بلدرچین ها را در یک ماهی تابه متوسط قرار داده و به میزان 2/5 سانتیمتر آب سرد میریزیم و با حرارت بالا آب پز مینماییم.
بلافاصله تخم بلدرچین های آب پز شده را در یک کاسه بزرگ آب و یخ بمدت 5 دقیقه قرار میدهیم تا پوستش راحت تر جدا شود و درنهایت آب میکشیم تا پوسته های ریز هم باقی نماند.
تخم بلدرچین های آماده شده و با مواد ترشی از قبل آماده شده را داخل یه ظرف درب بسته ریخته و داخل یخچال قرار میدهیم . بعد از 1 روز و تا 6 ماه قابل مصرف میباشد.
۹۴/۰۶/۲۵