دهکده زرین تخم

تولید کننده گوشت و تخم بلدرچین و پودر جوانه گندم با بهترین کیفیت

دهکده زرین تخم

تولید کننده گوشت و تخم بلدرچین و پودر جوانه گندم با بهترین کیفیت

ترشی تخم بلدرچین

چهارشنبه, ۲۵ شهریور ۱۳۹۴، ۱۰:۰۹ ق.ظ

مواد لازم :

    1/2 فنجان سرکه سیب طبیعی
   
1/2 فنجان آب
    
1/2 فنجان آب چغندر پوست کنده و رنده شده ( 1/2 چغندر متوسط )
    
4 قاشق چای خوری شکر دانه ریز
    
2 قاشق چای خوری نمک
    
2 قاشق چای خوری ادویه ترشی ( سبزیهای معطر خشک شده )
    
24 تخم مرغ بلدرچین


طرز تهیه :

سرکه، آب، چغندر، شکر، نمک و ادویه ترشی را در یک ماهی تابه کوچک مخلوط و روی شعله گاز قرار داده و به آرامی آن را بهم زده تا به دمای جوش برسد . سپس ماهی تابه را از روی شعله گاز برداشته و حدود 30 دقیقه منتظر میمانیم تا خنک شود .


 
در همین حال، تخم بلدرچین ها را در یک ماهی تابه متوسط ​​قرار داده و به میزان 2/5 سانتیمتر آب سرد میریزیم و با حرارت بالا آب پز مینماییم.

 بلافاصله تخم بلدرچین های آب پز شده را در یک کاسه بزرگ آب و یخ بمدت 5 دقیقه قرار میدهیم تا پوستش راحت تر جدا شود و درنهایت آب میکشیم تا پوسته های ریز هم باقی نماند.


 

تخم بلدرچین های آماده شده و با مواد ترشی از قبل آماده شده را داخل یه ظرف درب بسته ریخته و داخل یخچال قرار میدهیم . بعد از 1 روز و تا 6 ماه قابل مصرف میباشد.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۶/۲۵
محمدرضا امیریان

نظرات  (۱)

تخم بلدرچین خیلی خوش مزست

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی