خوراک بلدرپین در فر
مواد لازم برای 2 تا 3 نفر
بلدرچین 5 الی 6 عدد
لیمو ترش 1 عدد
فلفل دلمه 1 عدد
سیر 2 حبه
پیاز 1
عدد
روغن زیتون 3 الی 4 قاشق
نمک ، زردچوبه ، فلفل سیاه و قرمز ، زعفران بمیزان لازم
سیب زمینی سرخ شده ، پیاز سرخ شده ، جعفری و گوجه فرنگی جهت تزیین
طرز تهیه :
داخل شکم بلدرچین ها را قبل از شستن خوب تمیز کنید . بعد از اینکه
بلدرچین شسته و آبش گرفته شد در ظرفی گذاشته و پیاز را خیلی ریز رنده کنید
.سیر را بکوبید و پوست لیمو ترش را رنده کنید و لیمو را نصف کرده آب آنرا به همراه مخلوطی از روغن زیتون و ادویه ونمک و زعفران به
سطح بلدرچین بمالید و در ظرف را ببندید و بعد از یک ساعت که مزه دار شد فر
را روشن کنید و روی ۳۶۰ درجه فارنهایت بگذارید کف ظرف پیرکس یا سرامیکی
ویا … چرب کنید و بلدرچین را در آن بچینید و سه الی چهار قاشق آب درون ظزف
بریزید
بلدرچین قبل از پحت

با فویل روی ظرف را بپوشانید و روی پنجره وسط فر قرار دهید .
بعد از یک ساعت و نیم بلدرچین را از فر خارج کنید . اگر روی بلدرچین
طلایی نشده بود شعله گریل را روشن کنید و چند دقیقه صبر کنید تا طلایی شود .
بلدرچین را در دیس بکشید و مقدار سس خوشمزه ای که درظرف بعد از پختن
بلدرچین باقی مانده روی گوشت بدهید تا مزه دار شود و با استفاده از سبزیجات
مختلف این غذا را تزیین کنید .